RU: читать данный материал на русском
Акція: броньована плівка з заміром, доставкою та поклейкою* «все включено» - 950 грн/м2 + безкоштовне миття вікон в середині приміщення
Ще не так давно поклейка бронеплівок у квартирі або офісі виконувалося вкрай рідко. Але вже сьогодні багато замовників бажають поклеїти броньованою плівкою всі вікна в приміщеннях. Хоч це і не дуже дешеве задоволення, але набагато краще, ніж просто заклейка вікон скотчем.
Бронеплівка на вікнах запобігає розкиду осколків склопакету в глибину приміщення. Вона утримує тріснуті шибки в купі і запобігає пораненням людей всередині приміщення.
Бронювання вікон плівками

Бронювання вікон квартири

Ви можете наклеїти бронеплівку на вікно в квартирі. Не має значення, який у вас поверх, бронеплівка дозволяє захистити як від випадкового розбиття скла, так і від ударної або вибухової хвилі, і навіть від попадання уламків. Плівка на вікні повністю невидима і не заважає проходженню світла.

Бронювання вікон будинку

Крім квартир, ми також бронюємо плівкою вікна в приватних будинках. Бронювання вікон у заміському будинку нічим не відрізняється від бронювання вікон у квартирі, крім того, що треба виїжджати за місто. Ми виїжджаємо на замір і монтаж Києву та по Київській області. А по  Україні за домовленістю.

Бронеплівка на скло в м. Київ

Ми наклеюємо бронеплівку на скло вашої квартири, будинки, офісу, школи, садочка тощо. З нашою бронеплівкою ви отримаєте більше безпеки, ніж без неї. Броньована плівка захистить вас від проникнення всередину приміщення, від розльоту шматків скла від зовнішнього впливу будь то удар, або вибух.

Яку плівку купити для бронювання вікна?

Бронеплівка складається з багатьох шарів перехльосних прозорих волокон поліефірного пластику. Залежно від кількості шарів волокон, утворюється потрібна товщина плівки, відповідно, і захисту.

Є кілька варіантів бронеплівки, яку клеють на вікна. Сама проста - це 70 мікрон. Вона є початкова, але її достатньо для того, щоб не розбили скло в офісі або торговому центрі.
Наступний, більш серйозний рівень - 115 мікрон. Це вже базовий захист вашого вікна. Бронеплівка такої товщини витримує ударне навантаження близько 17 кг/см2. Її ж ми рекомендуємо використовувати в школах, садочках.
Плівка з товщиною 225 мікрон - це середній захист. Вона вже дозволяє захиститися від сильних ударів.
Найсильніша плівка має товщину 335 мікрон.
Ну і не забувайте, що плівки можна комбінувати, клеїти в 2-3 шари і збільшення ступінь захисту.
Так, наприклад, оклейка плівкою 335 мікрон відповідає класу захисту A1. Якщо оклеїти вікно броньованою плівкою 225 мікрон на 2 шари, ми отримаємо товщину в 450 мікрон і клас захисту A2. А якщо використовуємо 2 шари плівки в 335 мікрон, то отримаємо клас захисту A3, здатний витримати удари 65 кг/см2 або протистояння спецінструмента.

Купити бронеплівку

У нас ви можете замовити бронеплівку під розмір вашого скла. Ми виріжемо бронеплівку в розмір вашого скла і ви зможете як самостійно забрати з офісу, так і отримати Новою Поштою. Перед поклейкою плівки необхідно ретельно вимити і витерти скло, нанести мильний розчин, зняти транспортну плівку, прикласти до скла і розгладити.
Відразу обмовимося, що для поклейки бронеплівки на вікна необхідно знімати штапики. Адже саме за штапики і буде утримуватися весь склопакет у вікні в разі удару. Тому для найкращого результату вам необхідно буде витягнути штапики і поклеїти плівку без них. Але тут є другий бік "медалі": знімаючи штапики, склопакет відлипає від зовнішньої сторони гумок, і зовні вікна починає дмухати вітер, через що під плівку може потрапляти пил, роками накопичений усередині віконної рами. Тому немає можливості абсолютно повністю поклеїти плівку без пилу.

Плівка ударотривка для скла

Наклеєна ударостійка плівка дозволяє збільшити витримувану силу удару по склу, дозволяє утримати всі осколки в купі і не поранити тих, хто знаходиться за склом.

Крім того, наклеєна броньована плівка зменшує проникнення шуму зовні, знижує пропускання інфрачервоних променів, перешкоджаючи вигорання стін, підлог, предметів всередині кімнати. Більше того, у нас є броньована плівка з тонуванням. Але часто поверх тонувальної плівки клеїться бронеплівка, чим посилює ефект бронювання вікону.
У разі вибуху, уламки скла і вибухового пристрою мінімізують вражаючу здатність за рахунок наявності бронеплівки на склі. Скло тримається в рамі і не розсипається по приміщенню. Якщо в скло кинути камінь, то на ньому не залишиться сліду.
Бронеплівка також захищає від вогнепальної зброї. Вона змінює траєкторію кулі/картечі і знижує її забійну силу.

Бронеплівка захищає від вогню

Є випробування, що броньована плівка захищає від поширення вогню. Вона може витримувати до 45 хвилин впливу дуже високих температур, тим самим знижує проникнення кисню для підтримки горіння.

Поклейка бронеплівки на вікна

Поклейка бронеплівки - процес не швидкий і досить трудоємний. На поклейку бронеплівки на невелике скло, зазвичай, йде 15-20 хвилин. На велике - 20-30 хвилин. Якщо плівка найтовстіша, то клеїти можна одному майстру. А якщо тонка, то вже бажано вдвох. 
Для наклеювання плівки ми використовуємо спеціальний прозорий розчин, який додається до води і допомагає позиціонувати плівку на склі. 
Перш за все, потрібно ретельно помити вікно від бруду. Якщо раніше ви наносили скотч на вікна, то зняти його та відмити вікно від клею. Для цього використовуємо датський скребок Triumph с нержавіючими лезами, які не царапають скло. Для очищення скла від бруду та брудної води ми використовуємо згонки німецької компанії Unger. Для підрізки плівки на склі наші майстри використовують ножі японських компаній Tajima та Olfa з нержавіючими лезами. А для завершення процедури нанесення плівки вода під плівкою виганяється за допомогою поліуретанових ракелів. 

Захисна плівка для вікон

Ваші вікна можна захистити плівкою від вандалів. А в нинішній час - ще й від вибухів. Захисна плівка дає захист від розлітання уламків скла в середині приміщення у випадку вибуху. Якщо це захист від проникнення в приміщення, то це не дозволить швидко попасти в середину. Таким чином можна затримати грабіжника довше для приїзду охорони. 
Для обмінних пунктів та касових залів банківських установ є вимога бронювання скла. Якраз ми бронюємо такі вікна плівкою і надаємо сертифікат на виконані роботи, який ви будете подавати до НБУ для видачі дозволу.

Термінове наклеювання бронеплівки

Сьогоднішня ситуація вимагає невідкладних заходів щодо захисту себе, своєї сім'ї або офісу від розльоту осколків під час вибуху. Саме поклейка бронеплівки дає змогу здійснити індивідуальний захист від випадкового вибуху чи то ракети, чи то шахеда. Вона утримує всі частини розбитого скла цілком, що допомагає не поранитися в момент вибуху. У наших клієнтів вже є сумний досвід того, що без плівки вони отримали множинні порізи від розльоту скла. І за підсумком у терміновому порядку поклеїли плівку на склопакет.

Як наклеїти бронеплівку на вікно?

Для поклейки бронеплівки на вікно потрібна практика, знання, інструмент та розхідники. Якщо практика - це результати досвіду і не в кожного воно є, то інструмент потрібно докупити в будь-якому випадку. Із основного потрібно для поклейки бронеплівки розпилювач, скребок для очищення скла, згонку для очищення скла, вигонку для видалення розчину під плівкою.


Броньована плівка на вікна захищає від сонця

У нас є бронеплівки, які не тільки захищають від ударів і розбиття скла, але і мають тонувальний ефект. Це зручно для тих, кому треба також притенити приміщення, але немає сенсу клеїти 2 плівки на одне скло. У нас в колекції є ударопрочні плівки з товщиною 115 мкм зі світлопропусуваністю 5 і 15% чорного і сріблястого відтінку. Якщо вам це цікаво, то попередьте майстра, щоб він взяв з собою ці варіанти в якості зразків

Бронеплівка на вікна від вибуху

Як можна захистити вікна від вибуху? Наклеєна на вікна броньована плівка досить надійно захищає вас і ваші скло від осколків, що розлітаються. Вона утримує осколки разом, і ударна хвиля утримується за рахунок наклеєної бронеплівки на ваш склопакет. Напевно ви бачили, як розбите автомобільне скло утримується за рахунок тонування скла. Аналогічно буде утримуватися і за допомогою броньованої плівки на склі.
Наші фахівці виробляють поклейку бронеплівки на скло тільки зі зйомом штапиків склопакетів. Така комбінація дає можливість закріпити скло в утримуючих елементах (штапиках) і бути як єдине ціле.
Після бронювання вікна воно покращує свої характеристики:
- збільшується надійно вікна з бронеплівкою. Ваше вікно здатне витримувати навантаження від 18 до 54 кг/см2
- зростає пожежа. Тепер ваше вікно може витримувати до 30 хвилин відкритого вогню, тим самим перешкоджаючи його поширенню далі
- не страждає зовнішній вигляд. На відміну від решіток або захисних ролет, бронеплівка не видима на вікні
- екранує теплове випромінювання, тим самим не дає нагріватися влітку і не випускати тепло взимку
- скорочує СФ випромінювання на 95%
- знижує проходження шуму в приміщення і з нього
- не дозволяє застерегти несанкційне дистанційне прослуховування приміщення за рахунок гасіння коливання скла від розмов
- гарантія на ударотривку плівку 10 років!


Відгуки на броньовану плівку на вікнах

Дякувати Всевишньому, зараз реальних відгуків на ситуацію з вибиттям вікон ударною хвилею майже немає. Але між тим, вікна - це перший рубіж, який захищає вас від зовнішнього фактору впливу. І також є найхрупкішим з усього в вашому помешканні. Серед наших клієнтів не було тих, хто на собі відчув результати роботи бронеплівки. Але такі відгуки вже мають місце в Україні, і є позитивними. Також у нас є замовники, хто відчув результати розбиття скла на собі і вже потім замовив поклейку броньованої плівки. 

Протиударна плівка на вікна

На вікна наноситься протиударна плівка, яка дозволяє зберегти мешканців за склом від поранень уламками у випадку вибуху. На жаль, ніхто не знає, де завтра може бути вибух і чи розіб'ються вікна. Більшість людей вже звикли до постійних тривог і не бігають до укриттів. Тому потребують захисту, знаходячись всередині. Саме протиудавна плівка і зможе це зробити. Вона повністю невидима, на 90% пропускає світло, але затримує ультрафіолет. Запобігає нагріванню приміщення, а також витоку тепла в опалювальний період. 


Антивандальна плівка на вікна

Захисна броньована плівка також є антивандальною. Вона запобігає проникненю всередину приміщення будь-кого із зовні, перешкоджає легкому проникненню в середину приміщення.

У нашому розпорядженні є плівки з шириною рулону 122, 152, 182 см. При цьому товщина плівки може бути 70, 115, 225, 300 мкм. Ми допомагаємо вибрати товщину плівки, виходячи з вимог безпеки та бюджетів. Також у нас є варіант плівки, яка наноситься на зовнішній бік склопакету, тобто на вулицю. Якщо у вас вже вікно затоновано, то ми можемо поклеїти плівку зовні вашого вікна, тим самим не зачіпаючи тонування
Антивандальне покриття на вікнах громадських будівель необхідне для банків, магазинів, організацій. При використанні бронеплівень на вікнах у квартирі або приватному будинку, цілком можливо відмовитися від захисних конструкцій: решіток, захисних ролет та іншого.

Як зняти плівку з вікна?

До нас часто звертаються з таким питанням: чи можемо ми зняти броньовану плівку з вікна? Так, це можливо. Потрібно викликати майстра з відповідним інструментом, або виконати це самостійно. Якщо ви хочете робити це самостійно, то будьте обережні, щоб не зламати скло. Бо плівка з часом приклеюється досить міцно, і її буде важко відірвати від скла. 

Дата публікації документа:


Залишилися питання? Запитуйте консультанта
Замовляйте жалюзі в Київській області: Бориспіль, Вишневе, Ірпінь, Боярка, Бровари, Вишгород, Буча, Ворзель, Гостомель, Білогородка, Святопетрівське, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка
Ми працюємо не тільки по Києву та області, але і по Україні.
Ви також можете замовити жалюзі з доставкою в наступні областні центри: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Львів, Луцьк, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці.
Замовлення відправляються в будь-який населений пункт України, де є представництва перевізників: «Нова Пошта», «Делівери», «Гюнсел».
03.01.2024 - Заміри бронеплівки, жалюзі, ролет в Івано-Франківську з 9 по 14 січня 2024 року
 Пропонуємо скористатись послугами заміру та поклейки бронеплівок, жалюзі, ролет в м. Івано-Франківськ з 9 по 14 січня 2024 року
подробнее...

10.12.2023 - 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
подробнее...

14.11.2023 - 21-22 листопада відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у Житомирі
 Наші спеціалісти приїдуть в м. Житомир 21-22 листопада і зможуть заміряти жалюзі, ролети, москітні сітки безпосередньо у вас.
подробнее...

17.09.2023 - 23.09.2023 - замір жалюзі, ролет, бронеплівки у Львові
 23.09.2023 відбудеться замір тканинних ролет, вертикальних жалюзі, бронеплівок, захисних ролет у Львові.
подробнее...

04.05.2023 - Добавили каталог тканей штор-плиссе
 На нашем сайте появился каталог тканей штор-плиссе, которые у нас вы можете заказать
подробнее...

18.08.2020 - В каталоге добавили 4 новых ткани день-ночь
 В нашем каталоге добавились новые ткани для ролет день-ночь: B.O. BH-90, BH-2562, BH-2169, BH-2516
подробнее...

05.08.2020 - Новый цвет для вертикальных тканевых жалюзи - графит
 Новый модный цвет вертикальных жалюзи America - графитовый
подробнее...