RU: прочитать данный материал на русском 
Москітні сітки для мансардних вікон

Акція: сезонна ціна на рулонні мансардні москітні сітки - 2650 1950 грн/м2

Сітки на мансардні вікна - не проблема

Для багатьох власників мансардних вікон відсутність сітки - це дійсно проблема. Вже досить давно є варіанти встановлення москітної сітки для мансардного вікна. Ми виготовляємо сітки для таких виробників вікон як Roto, Fakro або Velux;

Сьогодні наша компанія пропонує 3 види москітних сіток для мансардних вікон.
У нас вже є усталений досвід закриття мансардних вікон москітними сітками. Коли нам телефонують - не вірять у це, що ми можемо закрити вікна сітками. І з іронією запрошують на замірювання, авось не встановимо.

Варіанти сіток на мансардні вікна

- рамкова москітна сітка для мансардного вікна
- ролетна москітна сітка для мансардного вікна
- плісирована москітна сітка для мансардного вікна
Мансардные ролетные москитные сетки Мансардные москитные сетки

ролетні сітки на мансардні вікна              рамочні сітки на мансардніе вікна

1. ролетні сітки на мансардні вікна
2. рамкові москітні сітки на мансардні вікна на петлях

Найзручніші - це ролетні сітки. Вони займають на вікні мало місця, при відкритті не треба ніку ховати, не висуваються, практично не помітні на вікні. Для відкриття знадобиться всього лише натиснути знизу на нижню планку, і сітка сама підтягнеться і відкриє вікно. А для закриття вікна треба всього лише потягнути за нижню планку до клацання. І все!
Рамкові сітки не такі зручні, але зате дешевші. Ми встановлюємо на мансардне вікно сітку на петлях, які дають змогу витягнути сітку із засувки і відкрити її для доступу до вікна. А закривання відбувається у зворотному порядку. Легко і зручно!

Для яких мансардних вікон підходять мансардні сітки

Ми рекомендуємо встановлювати сітки для будь-яких мансардних вікон. Практично немає значення, яке вікно у вас, сітки стають на 99% мансардних вікон.
Серед основних виробників мансардних вікон, на які ми встановлюємо москітні сітки, є:
  • Fakro (Факро)
  • Velux (Велюкс)
  • Roto (Рото)
Якщо у вас мансардне вікно іншого виробника, але ви не знаєте, чи зможемо встановити мансардну москітну сітку, ви можете надіслати зручним способом картинку вашого вікна, і ми подивимося, чи буде така можливість. Якщо така можливість є, то ми готові зробити таку мансардну москітну сітку на ваше вікно

Москітна сітка на мансардне вікно Fakro (Факро)

Ми можемо встановити москітну сітку на мансардне вікно Факро. Наші сітки передбачені для монтажу на ці вікна. Ви можете сміливо замовляти москітну сітку на мансардне вікно Fakro.

Москітна сітка на мансардне вікно Velux (Велюкс)

Ми можемо встановити москітну сітку на мансардне вікно Велюкс. Наші сітки передбачені для монтажу на ці вікна. Ви можете сміливо замовляти москітну сітку на мансардне вікно Velux.

Москітна сітка на мансардне вікно Roto (Рото)

Ми можемо встановити москітну сітку на мансардне вікно Рото. Наші сітки передбачені для монтажу на ці вікна. Ви можете сміливо замовляти москітну сітку на мансардне вікно Roto. 


Антимоскітні сітки на мансардні вікна - це будь-які сітки, які захищають проти москітів. Ми виготовимо вам будь-яку антимоскітну сітку для вашого мансардного вікна. 

Що за полотно використовується при виробництві сіток?

Для багатьох це питання №1. Відповідаємо. Для ролетної сітки використовується полотно, короб і напрямні польського виробництва. У рамкових сітках, що відкриваються, використовується скловолокно з осередком 1х1 мм сірого кольору, а рамка - українського виробництва.
 

Куди встановлюються мансардні сітки?

Мансардні сітки встановлюють на отвір мансардного вікна з внутрішньої сторони кімнати, і тим самим не заважають бути вікну відкритому.

Які кольори профілів мансардних москітних сіток?

Ми виготовляємо сітки з двох стандартних кольорів профілів: білий і коричневий.
Також можна вибрати під фактуру натурального дерева

Розмір комірки мансардної сітки 1х1 мм


Ціна мансардних москітних сіток

Рамкового типу - 750 грн/м2 + комплект фурнітури 175 грн
Ролетного типу - 1950 грн/м2 + механізм гальмування 250 грн (за бажанням)

Купити москітну сітку на мансардне вікно

Ви можете у нас купити москітну сітку на мансардне вікно як з установкою нашими майстрами, так і без такої. Якщо вам необхідно купити москітну сітку на мансардне вікно з установкою, ви можете заповнити форму виклику заміряє, і майстер приїде до вас на замір, виконає виміри, зробить прорахунок.
Якщо ви хочете купити москітну сітку на мансардне вікно без встановлення, то від вас необхідні заміри отвору під мансардну сітку. Якщо ви не знаєте як зробити заміри, то напишіть консультанту, і вам надішлемо схему виміру сіток


Але це ще не все

Також ви отримуєте:

Безкоштовний виїзд  майстра з каталогами на замір

Якщо ви готові замовити продукцію з встановленням у нас, ми відправимо до вас майстра для правильного заміру вікон, прорахунку вартості замовлення. Майстер з собою привезе каталоги продукції та матеріалів, звідки ви зможете обрати всі сподобані варіанти. За виїзд майстра ви нічого не будете оплачувати при умові, якщо буде зроблено замовлення. Виїзд за межі Київа/Одеси/Харкова платний - 5 грн/км проїзду в кожну сторону.

Безкоштовна доставка по місту

Після виготовлення майстер привезе з собою ваше замовлення і змонтує. При замовленні встановлення доставка безкоштовна установки доставка осуществляется бесплатно.

Доставка по Україні

Якщо ви знаходитесь не в Києві або області, то ми можемо відправити замовлення перевізниками. Безкоштовна доставка виконується при умові замовлення тканнинних ролетів от 7000 грн, горизонтальних жалюзі - от 5000 грн, дерев'яних жалюзі - від 12000 грн, вертикальних жалюзі - від 10000 грн

Доставка по Україні 3 перевізниками

Відправляємо замовлення по Україні транспортними компаніями: Нова Пошта, Інтайм, Делівері. Якщо чистина оплати проходить через накладний платіж, то відправка відбувається через Нову Пошту.

Безкоштовно надаємо інструкцію по заміру

Замовники, які хочуть і будуть встановлювати продукцію самостійно, может отривати схему правильного заміру. Надаючи дані по замірам, ми точно будемо впевнені у вірності замірів і у виготовленні під вказані розміри.

Безкоштовно надамо інструкцію по встановленню

Якщо ви будете заволяти продукцію без встановлення, ми своїм клієнтам надаємо інструкцію з правильного монтажу

Виїзд майстра "на сьогодні"

Ми стараємося выїжджати на замір "сьогодні-на-сьогодні" по мірі своїх можливостей і завантаженості.

Можливе термінове виготовлення на протязі доби

Якщо вам потрібно замовити продукцію та встановити дуже терміново, ми готові це зробити за додаткову плату. Дізнатися про умови ви можете у консультанта





Дата публікації документа:


Залишилися питання? Запитуйте консультанта
Замовляйте жалюзі в Київській області: Бориспіль, Вишневе, Ірпінь, Боярка, Бровари, Вишгород, Буча, Ворзель, Гостомель, Білогородка, Святопетрівське, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка
Ми працюємо не тільки по Києву та області, але і по Україні.
Ви також можете замовити жалюзі з доставкою в наступні областні центри: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Львів, Луцьк, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці.
Замовлення відправляються в будь-який населений пункт України, де є представництва перевізників: «Нова Пошта», «Делівери», «Гюнсел».
03.01.2024 - Заміри бронеплівки, жалюзі, ролет в Івано-Франківську з 9 по 14 січня 2024 року
 Пропонуємо скористатись послугами заміру та поклейки бронеплівок, жалюзі, ролет в м. Івано-Франківськ з 9 по 14 січня 2024 року
подробнее...

10.12.2023 - 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
подробнее...

14.11.2023 - 21-22 листопада відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у Житомирі
 Наші спеціалісти приїдуть в м. Житомир 21-22 листопада і зможуть заміряти жалюзі, ролети, москітні сітки безпосередньо у вас.
подробнее...

17.09.2023 - 23.09.2023 - замір жалюзі, ролет, бронеплівки у Львові
 23.09.2023 відбудеться замір тканинних ролет, вертикальних жалюзі, бронеплівок, захисних ролет у Львові.
подробнее...

04.05.2023 - Добавили каталог тканей штор-плиссе
 На нашем сайте появился каталог тканей штор-плиссе, которые у нас вы можете заказать
подробнее...

18.08.2020 - В каталоге добавили 4 новых ткани день-ночь
 В нашем каталоге добавились новые ткани для ролет день-ночь: B.O. BH-90, BH-2562, BH-2169, BH-2516
подробнее...

05.08.2020 - Новый цвет для вертикальных тканевых жалюзи - графит
 Новый модный цвет вертикальных жалюзи America - графитовый
подробнее...