RU: читать данный материал на русском
Акція: двигун + приймач + 2 пульта - 2760 грн/комплект під діаметр валу 40 мм
Акція на ролетні ворота: вартість ролети від 1170 грн/м2

Ворота-жалюзі від виробника

Когда есть необходимость установить ворота, но, кроме как поднимать вверх, их некуда девать, помогут ролетные ворота. Данные тип ворот поднимается вверх и сматывается в барабан, который распологается над проездом.

Ролетные ворота Защитные ролеты на ворота Ролеты на гараж
Ролетні ворота                           Захисні ролети на ворота                       Ролети на гараж

Ролет на гаражі або проїзді не займає багато місця, не вимагає особливої підготовки прорізу для монтажу і, як зазвичай, раза в 2 дешевше, ніж найближчий аналог - секційні або розпашні/відкатні ворота.


Важко вибрати ролетні ворота? Давайте розбиратися.

Ворот сегодня есть много разновидностей. Мы же предлагаем один из самых простых, экономичных и надежных вариантов - ролетного типа.
Характеристика Рулонніролетні Секційні Відкатні Розпашні
Варість воріт ** ***** **** ***
Ворота займають багато місця у відкритому положенні * **** *** *****
Ворота потребують регулярного обсслуговування ** **** **** **
Теплоізоляція воріт **** ***** ** ***
Легкість і швидкість монтажу/ремонту воріт **** ** ** ***

Визначтеся з профілем ролетних воріт правильно

Ролетні ворота можуть виконуватися в одному з 3 різних типів профілів: пінонаповнений (AR45, AR55eco, AR55, AR77), екструдований (AER44/45, AER55) або ж сталевого. 
Крім цього, ми ще виконуємо ролети на гратчастому (решітчастому) профілі, яким, зазвичай, закривають вітрини магазинів, торгові центри та інші виставкові зали і приміщення.

Як правильно вибрати необхідний профіль для ролетних воріт?

Це питання ставлять нам з кожним прорахунком ролетних воріт. Основні 2 моменти: вітрові навантаження на профіль полотна і клас захисту.
Виробник профілю нам дає такі дані: максимальна ширина і площа ролети для кожного профілю.
Якщо ми обираємо профіль для Києва та передмістя, то ми перебуваємо в 1ій вітровій зоні

Карта ветровых нагрузок Украины

Мапа зон максимальних вітрових навантажень України

Виробник профілю для воріт дає нам такі максимально допустимі норми ширини й площі полотна для використовуваних профілів:
AR/45 - 2,6м/7,7м2
AR/55 eco - 3,3m/9,8m2
AR/55 - 3,8m/10,6m2
AR/77 - 6m/14m2
AER/44 - 5m/12,5m2
AER/55 - 6m/14m2

Як бачимо, для більшості ролетних воріт достатньо профілю AR/55eco. Але для кращого захисту ми настійно рекомендуємо використовувати AR/55 або AR/77. Адже доступ до гаража буде тим легшим, чим тонший або вужчий профіль будемо використовувати.

Взагалі, гаражним вважається пінонаповнений профіль AR55 і AR77, а також AER45, AER55.


Профиль для ролетных ворот
Вибір профілю для ролетних воріт

Як правило, ролетні ворота виконуються з профілю висотою 55 мм або 77 мм. Але буває необхідність зробити економ-варіант вузьких воріт, і ми виконуємо такі ворота з 45 профілю, або ж 55 Еко. Здешевлення відбувається за рахунок вартості профілю, зменшення габаритів короба. Але також страждає і шумоізоляція, теплоізоляція, і, що найгірше, надійність конструкції.

Профиль для защитных ролет 55 мм Профиль для защитных ролет 77 мм Разница между толщиной профилей: 55 эко, 55 и 77 мм

Профиль для защитных ролет: 55 мм, 77 мм. и сравнение профилей (сверху вниз): AR55 eco, AR55, AR77

Рекомендований нами варіант - стандартний профіль висотою 55 мм. Він має товщину 11 мм (на відміну від 45 мм і 55 еко - по 9 мм). Його важко зігнути, поламати. Він не вилазить із напрямних за великої ширини ролети під час пориву вітру або ж фізичних навантажень на полотно. Профіль рекомендується використовувати на воротах шириною до 3.8 м і площею до 10,6 м2..


Які можуть бути варіанти керування ролетними воротами?

Для управління ролетами виокремлюють 2 різні типи:
- механічне, за допомогою вбудованої інерційної пружини
- автоматичне, за допомогою двигуна

Механічне керування ролетними воротами за допомогою пружини

Це базове управління ролетними воротами. Пружина, яка вставлена всередині вала ролетних воріт, допомагає легко підняти полотно, щоб відкрити проїзд. Без пружини це зробити неможливо. Внизу ролетні ворота закриваються на ключ за допомогою замка, який врізаний у нижню планку. 



Замок у нижній планці ролетних воріт на пружині

Автоматичне керування ролетними воротами

Віддаючи чималі гроші за ролетні ворота, важко зрозуміти людину, яка захоче перед воротами вийти, відкрити, потім зайти/заїхати і знову закрити. Хіба не простіше натиснути кнопку на пульті й почекати відкриття ролетних воріт? Звичайно, кожен вибирає для себе. Але ж ми хочемо для себе зручності. Крім того, в сучасних автомобілях є можливість запрограмувати комманди відчинення/зачинення ролетних воріт з пульта в автомобілі. І вам немає потреби в окремому брелоку.

Двигатель в защитной ролете
Схема ролетних воріт із внутрішньовальним двигуном

Крім пульта, існує ще кілька варіантів управління ролетними воротами:
- за допомогою клавіші. Натиснувши на клавішу, ролетні ворота підніматимуться або опускатимуться.
Це зручно, якщо немає необхідності встановлення радіоуправління, а також якщо є окремий вхід у гараж, щоб можна було натиснути на цю кнопку.
- за допомогою кнопки-ключа (кнопка-замок) - варіант без радіоуправління, коли, повернувши ключ в один або інший бік, ви опускаєте або піднімаєте ролетні ворота. Це ідеально підходить для гаражів, у яких немає окремого входу/виходу, але немає бажання встановлювати радіоуправління.
- за допомогою радіоуправління - керування ролетними воротами за допомогою пульта

Управление защитной ролетой: Клавиша  Управление защитной ролетой: пульт Управление защитными ролетами: кнопка-ключ

Керування захисною ролетою: Клавіша / пульт / кнопка-ключ



Варіанти встановлення ролетних воріт

Давайте розглянемо найбільш часто використовувані варіанти встановлення ролетних воріт.

Перш за все, це встановлення на в'їзді на територію. Отвір під ролетні ворота розраховується так, щоб у нього могла пройти необхідна машина із запасом. Зазвичай береться ширина близько 3 метрів, чиста висота близько 2,0-2,5 м.

Ролетные ворота на въезде

Ролетні ворота на в'їзді

Під час установлення ролетних воріт на гараж виділяють 2 основні варіанти: у проріз (при цьому місце для проїзду зменшується завширшки на 110-180 мм, а по вертикалі - на 200-300 мм) або на проріз (тоді проріз залишається таким самим, як у вас світловий проріз, але ролетні ворота стають ширшими на 110-180 мм і вищими на 200-300 мм).

Варианты монтажа ролетных ворот

Монтаж ролетних воріт: в отвір, на отвір з боку приміщення, на отвір з боку вулиці


Накладной монтаж ролетных ворот Накладной монтаж ролетных ворот изнутри помещения Ролетные ворота со встроенным монтажом
Накладний монтаж ролетних воріт: Накладний монтаж / Монтаж ролетних воріт зсередини приміщення / Ролетні ворота з вбудованим монтажем

Колір ролетних воріт під ваш дизайн

Напевно, вам хочеться, щоб колір ролетних воріт близько підходив до фасаду будинку або огорожі.Не питання - обирайте один із 3х основних кольорів: білий, сірий, коричневий. Ці 3 кольори йдуть за однією ціною і без жодних надбавок, як, наприклад, за коричневий або сірий колір беруть надбавки деякі інші компанії. Адже закупівельна ціна профілю білого, коричневого і сірого кольору однакова.
Белый цвет Белый цвет Белый цвет



Також у нас є інші стандартні кольори ролетних воріт, доступні до замовлення:
цвета ролетных ворот
кольори ролетних воріт

Особливо вибагливі замовники можуть замовити ролетні ворота в будь-який колір з RAL-каталогу, в який ми пофарбуємо профіль. 

Сотні різних кольорів точно потраплять у колір вашого фасаду й утворять єдину концепцію будівлі. Замовте каталог кольорів під час виклику майстра, і ми підберемо найближчий колір, що підходить під загальний стиль.:

Ролетні ворота можемо декорувати під фактуру дерева

Вам потрібні ролетні ворота з фактурою "під дерево"? Чудово, ми і в цьому можемо допомогти: понад 160 кольорів і відтінків різних порід дерева готові стати чудовим декором фасаду. 

Але якщо і цього замало, ми готові нанести будь-яке зображення прямо на полотно ролетних воріт за допомогою технології УФ-друку.Стійкі до ультрафіолету фарби зберігатимуть контраст зображення довгі роки. 


Наші роботи по ролетним воротам

Тут представлена незначна частина наших робіт з ролетних воріт. Нам фізично не вистачає часу займатися фотозвітами під час установок, тому їх так мало


Но это еще не все

Также в получаете:

Бесплатный выезд мастера  с каталогами на замер

Если вы готовы заказать продукцию у нас, мы к вам направим мастера для замера окон, просчета затрат на установку. Мастер с собой привезет каталоги, откуда вы сможете выбрать все понравившиеся варианты. За выезд мастера вы ничего не будете платить при условии, если будет сделан заказ. Выезд за пределы Киева, Одессы и Харькова платный - 10 грн/км в каждую сторону.
 

Бесплатная доставка по городу

После изготовления мастер привезет с собой ваш заказ и установит на требуемое место. При заказе установки доставка осуществляется бесплатно.
 

Бесплатная доставка по Украине

Если вы находитесь не в Киеве или области, то мы отправим ваш заказ курьерской службой за наш счет. Бесплатная доставка осуществляется при заказе тканевых ролет от 5000 грн, горизонтальных жалюзи - от 5000 грн, деревянных жалюзи - от 12000 грн, вертикальных жалюзи - от 6000 грн
 

Доставка по Украине перевозчиками

Отправим ваш заказ по Украине 3 транспортными компаниями: Нова Почта, Деливери, Гюнсел. Если часть оплаты происходит через наложенный платеж, то отправка осуществляется через Новую Почту.
 

Бесплатно предоставим инструкцию по замеру

Те, кто не из Киева и хочет у нас заказать продукцию, получают схему правильного замера. Предоставляя нам замерянные данные, мы будем уверены в правильности изготовления. А вы будете уверены, что готовое изделие будет точно соответствовать установочным местам.
 

Бесплатно предоставим инструкцию по установке

Если вы будете заказывать продукцию у нас без установки, мы своим клиентам предоставляем инструкции по правильному монтажу.

 

Выезд мастера "на сегодня"

Мы стараемся выезжать на замер "сегодня-на-сегодня" по мере своих возможностей.
 

Возможно срочное изготовление в течении суток

Если вам надо заказать продукцию и установить очень срочно, мы готовы это выполнить с незначительной наценкой. Эта наценка зависит от продукции. Узнать об этом можете у менеджера





Дата публікації документа:


Залишилися питання? Запитуйте консультанта
Замовляйте жалюзі в Київській області: Бориспіль, Вишневе, Ірпінь, Боярка, Бровари, Вишгород, Буча, Ворзель, Гостомель, Білогородка, Святопетрівське, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка
Ми працюємо не тільки по Києву та області, але і по Україні.
Ви також можете замовити жалюзі з доставкою в наступні областні центри: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Львів, Луцьк, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці.
Замовлення відправляються в будь-який населений пункт України, де є представництва перевізників: «Нова Пошта», «Делівери», «Гюнсел».
03.01.2024 - Заміри бронеплівки, жалюзі, ролет в Івано-Франківську з 9 по 14 січня 2024 року
 Пропонуємо скористатись послугами заміру та поклейки бронеплівок, жалюзі, ролет в м. Івано-Франківськ з 9 по 14 січня 2024 року
подробнее...

10.12.2023 - 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
подробнее...

14.11.2023 - 21-22 листопада відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у Житомирі
 Наші спеціалісти приїдуть в м. Житомир 21-22 листопада і зможуть заміряти жалюзі, ролети, москітні сітки безпосередньо у вас.
подробнее...

17.09.2023 - 23.09.2023 - замір жалюзі, ролет, бронеплівки у Львові
 23.09.2023 відбудеться замір тканинних ролет, вертикальних жалюзі, бронеплівок, захисних ролет у Львові.
подробнее...

04.05.2023 - Добавили каталог тканей штор-плиссе
 На нашем сайте появился каталог тканей штор-плиссе, которые у нас вы можете заказать
подробнее...

18.08.2020 - В каталоге добавили 4 новых ткани день-ночь
 В нашем каталоге добавились новые ткани для ролет день-ночь: B.O. BH-90, BH-2562, BH-2169, BH-2516
подробнее...

05.08.2020 - Новый цвет для вертикальных тканевых жалюзи - графит
 Новый модный цвет вертикальных жалюзи America - графитовый
подробнее...