RU: читать этот материал на русском

АКЦІЯ! Пластикові захисні ролети від 1400 грн/м2


У вас боязнь залишити будинок, офіс або квартиру без нагляду, а в цей час можуть залізти зловмисники?
- Вас часто і довго немає на дачі, а під час вашої відсутності зловмисники можуть проникнути і винести цінні речі?
- На скло немає довіри, його легко вибити, а єдиний порятунок - це захисні ролети?

І це тільки основні причини, чому замовляють захисні ролети. Після встановлення захисних ролет, наші клієнти не турбуються про те, що до них залізе злодій і пограбує будинок/офіс/квартиру, або кинуть запальну суміш у вікно, яка геть випалить ваше майно. Адже зазвичай, шкода від пошкоджень зовсім не враховується. А скільки тяганини з відновленням вікон, пошкоджень всередині та вартості речей і втраченого часу? 
Tran

  

Величезний вибір захисних ролети в нашому магазині

Ви навіть уявити собі не могли, але варіантів захисних ролети просто маса. Вони відрізняються матеріалом, коробом, призначенням, видами управління, способом закривання та іншим. Хоча, на вигляд, це одні й ті самі захисні ролети. Крім того, каталоги виробників комплектуючих підказують, які саме компоненти треба брати, щоб ваша захисна ролета була в експлуатації не один рік.

Як вибрати необхідні вам захисні ролети

Трохи вище ми вже сказали, що варіантів захисних ролет дуже багато. Давайте будемо розглядати по порядку.

1. Матеріал, з яких складаються захисні ролети

Основний матеріал, з якого виготовляються захисні ролети - алюміній. Виключно з алюмінію виготовляються короби. Ламелі теж виготовлені з алюмінію. Дешевші варіанти наповнені піною і є хорошим утеплювачем. Дорожчі ламелі - пустотілі і більш стійкі до злому. Напрямні, нижня планка - завжди йдуть алюмінієві. Боковинки коробів, найчастіше, силумінові (95% алюміній). Внутрішній вал, на який накручується полотно захисної ролети, - сталевий, різної товщини і діаметра.
Іноді можна зустріти ламелі з пластику, які можна використовувати на другому поверсі і в невеликих ролетах. Або сталеві - протипожежні ламелі для дуже великих прорізів. 

2. Виробник комплектуючих для захисних ролет

Ми намагаємося вибирати виробника комплектуючих, який забезпечує відмінну якість за невеликої ціни. Наприклад, використовуємо ламелі компанії Aluprof, Alusel. Пластикові елементи, які не несуть навантажень, ми використовуємо українського або білоруського виробництва. 

3. Типи профілів для захисних ролет

Ми виділяємо такі типи профілів:

  • пластикові
  • алюмінієві пінонаповнені
  • алюмінієві екструдовані
  • ґратчасті
  • сталеві
Найпопулярніші - алюмінієві пінонаповнені профілі. Вони використовуються повсюдно в захисних ролетах. Забезпечують базовий захист, але при цьому забезпечують і тепло.
Екструдовані профілі для захисних ролет практично найнадійніші. Надійніші тільки сталеві. Але на жаль, тепловтрати у них високі. 
Пластикові профілі для ролет зможуть захистити лише від кинутої пляшки або не дуже важкого предмета.
Решітчасті профілі використовуються, в основному, в торгових центрах або на вітринах магазинів. Щоб було видно, що відбувається всередині, і постійно проходило світло в приміщення.
Сталеві профілі використовують у протипожежних системах, на машинах або для закриття дуже великих прорізів. Допускається закривати до 12 метрів шириною


Механізм замикання та управління захисними ролетами

Від механізму управління захисними ролетами залежить механізм замикання і навпаки. Крім того, від типу профілю захисних ролет залежить використовуваний механізм і управління, і замикання.
Пружинний підйом може використовуватися в будь-якій ролеті. Разом із ним можна використовувати як замикання замок на ключі або засувки. 
Касета на шнурі або тросі може використовувати тільки автозамок або взагалі ніякого механізму не використовувати. 
Двигун може використовувати виключно блокади всередині короба. А управлятися може з пульта, клавішею, з мобільного телефону, розумним будинком тощо.

Застосування захисних ролет

Захисні ролети можуть встановлюватися в різні місця і з різним призначенням.
Наведемо приклади, куди ми встановлюємо ці ролети:
  • на вікна
  • на двері
  • у гараж
  • у паркінг
  • на стійці
  • на МАФ
  • в магазин
  • на балкон
  • на дачу
  • на альтанку
  • на автомобіль
  • у торговому центрі
  • у лікарні






Переваги наших захисних ролетів

В залежності від виробника комплектуючих:

  1. Туреччина (Alusel)
  2. Польща (Aluprof)
  3. Угорщина (пластикові)
  4. Україна
Польша  
Польський та Турецький профілі у нас найбільш поширені. Вони дорогі, але й найякісніші.
Пластикові захисні ролети привозять з Угорщини. Альтернативи за ціною йому поки що немає, але й якість на висоті
Українські захисні ролети зроблені не з найкращого профілю, всередині часто трапляється порожнеча і незаповненість поліуретаном. Пластикові елементи виконуються з вторинної пластмаси, можуть бути сіруватого кольору. Саме в пластикових елементах криється надійність всієї конструкції захисних ролетів. Часто вони можуть бути не сильно підігнані один до одного.


Самий широкий асортимент і гама профілів захисних ролет

Профіль полотна - це основний елемент, який визначає властивості всієї захисної ролети та її характеристики.
Ми ділимо наші профілі на 4 типи:
  1. звичайний пінонаповнений
  2. посилений екструдований
  3. пластиковий
  4. сталевий
Основні типи алюмінієвого профілю - пінонаповнений і екструдований (посилений). Пінонаповнений - основний профіль, який використовується при виготовленні більшості захисних ролет. Екструдований рекомендуємо використовувати у рольставнях для більш серйозного захисту на перших поверхах, на вхідних та в'їздних групах, воротах тощо
Пінонаповнений (AR/39-77) профіль має товщину стінки 0,25-0,45 мм, залежно від висоти профілю. Всередині заповнюється м'яким поліуретаном. 
Екструдований (AER/45-55) профіль має товщину стінки 1,2 мм, всередині порожнистий, але додатково має або може  підсилювальне ребро жорсткості.



Профиль для защитных ролет

Вибір типу профілю здійснюється замовником, виходячи з вимог щодо рівня захисту і технічних допусків для кожного полотна. 
Максимальні допустимі ширина і площа захисної ролети
AR/39 - 2,2 м / 6,7 м2
AR/45 - 2,6 м / 7,7 м2
AR/55 Eco - 3,3 м / 9,8 м2
AR/55 - 3,8 м / 10,6 м2
AR/77 - 6,0 м / 18 м2
AER/44 - 5,0 м / 12,5 м2
AER/55 - 5,5 м / 14,0 м2 

Різні види механізмів замикання

1. Ручне керування захисною ролетою

Ручне управління передбачає відкриття ролети зсередини приміщення, потягуванням або відпусканням за шнурок, або управління обертанням воротка. А закриваються ролети за допомогою автоматичного замка, який активується опусканням полотна. Відкрити зовні майже неможливо. Одна з найбезпечніших систем із закриття ролет. 

Шнуровое управление Воротковый привод управления ролетами Кассетное управление защитной ролетой

Керування захисними ролетами (зліва направо): 1 - шнурове керування, 2 - воріткове керування, 3 - касетне редукторне керування

Шнурове управління: підйом полотна захисної ролети здійснюється за рахунок витягування шнура з короба рольставні. Сам шнур під дією пружини ховається в інерційну котушку. Опускання - витягування шнура з касети, а під дією сили тяжіння полотно опускатиметься рівно настільки, на скільки витягли шнур з інерційної касети. Максимальна вага захисної ролети, що піднімається, - 15 кг.
Вороткове управління: ви опускаєте або піднімаєте захисну ролету завдяки обертанню воротка, що додається до кожної ролети або групи. Максимальна допустима вага захисної ролети - 35 кг.
Касетне редукторне управління: підйом і опускання захисної ролети здійснюється завдяки крученню воротка, який виходить із касети. Максимальна вага підняття рольставні - 20 кг. У разі використання замість шнура троса, вага захисної ролети, що піднімається, може бути до 80 кг. 


2. Механічне керування захисною ролетою

Це підняття захисної ролети за допомогою пружини. Полотно рольставні згортається за допомогою внутрішньовальної пружини, яка і здійснює натяжку полотна. Замикання захисної ролети здійснюється або на ключ, або засувками в нижній частині ролети.
Пружина, за допомогою якої здійснюється піднімання й опускання рольставні, розташована всередині вала захисної ролети. Пружина завжди перебуває під натяжкою. Натяжка буде більшою, чим більше опускаєте полотно ролети вниз. Під дією натяжки пружини полотно під час відпускання піднімається вгору. Натяг пружини під час встановлення захисної ролети регулюється майстром так, щоб вона сама піднімалася до самого верху, але не могла впасти з верхнього положення. 
Механическое управление ролетой с помощью пружины
Управління ролетою за допомогою інерційної пружини

3. Автоматичне керування захисною ролетою
Це управління рольставнею за допомогою двигуна, який приводиться в рух за допомогою кнопки, пульта або автоматичного датчика. Це комфортний спосіб управління, який не вимагає будь-якого фізичного впливу на захисну ролету.
  
Керування захисними ролетами з двигуном: 1 - за допомогою пульта, 2 - за допомогою настінного вимикача, 3 - за допомогою настінного радіопульта з таймером автоматичного відкривання/закривання

Автоматичними ролетами можна керувати двома основними способами: через дроти або через радіоканал. У кожному варіанті є маса доступних підвидів. Найкраще про це описано на окремій сторінці про автоматичні ролети


Широка гама кольорів захисних ролет + фотодрук зображень

У нас є 4 основні кольори полотна і коробів захисних ролет, які ви можете вибрати. Це білий, сірий, коричневий і біжовий кольори.


Крім цього, є ще можливість замовити 16 не основних, але стандартних кольорів захисних ролет.
Але крім усього іншого, ми також можемо пофарбувати ваші алюмінієві ролети в будь-який інший колір за шкалою RAL кольорів, або навіть задекорувати під фактуру одного з 168 кольорів "під дерево".
Покраска защитных ролет в любой цвет по RAL каталогу

Захисні ролети перешкоджають проникненню шуму

Встановивши захисні ролети, ви відразу почуєте, що шуму стало значно менше! Залежно від типу використовуваного профілю, зниження шуму може досягти рівня 21 дБ.

Захисні ролети зберігають тепло взимку

Теплоизоляция защитных ролет

Захисні ролети скорочують витрати на опалення до 40 кВт*год/м2

Закриті захисні ролети зберігають тепло, тому що між вікном і рольставнею виникає повітряний прошарок, який не так швидко остигає, як якби цієї ролети не було. Вам не треба буде додатково опалювати кімнату.
Захисні ролети володіють хорошими теплоізоляційними якостями, що сприяє зменшенню споживання енергії в приміщеннях до 20%, а так само скоротити витрати на опалення до 40 кВт-год/м2. 
Досить відчутною економією буде в приватному будинку, коли ви закриєте всі вікна.

Захисні ролети перешкоджають нагріванню кімнати влітку

У закритому стані захисні ролети містять повітряний прошарок між вікном і ролетою, який перешкоджає близькому контакту гарячого повітря зі склом.  Також пряме сонячне світло не нагріває кімнату, через що в ній буде на кілька градусів прохолодніше, ніж без рольставень.

Антикорозійні властивості захисної ролети

Наші ролбставні мають високі властивості антикорозійного захисту, що сприяє тривалій експлуатації ролет, мають тривалий термін експлуатації в умовах агресивного середовища, значних температурних перепадах, частих чергуваннях плюсової та мінусової температури.

Захисні ролети перешкоджають вигорянню підлоги, стін, меблів

Згубне ультрафіолетове сонячне випромінювання більше не потрапить на предмети в кімнаті завдяки захисним ролетам. Вигоряння буде призупинено або попереджено.

Рольставні захищають від дощу, снігу, вітру

Багато наших клієнтів ставлять захисні ролети на альтанки, тераси, лоджії для того, щоб запобігти заливанню дощем або засипанням снігу. Вам більше не треба буде прибирати сніг або воду. А ще наші рольставні захищають від вітру.

Можемо виконати фотодрук безпосередньо на полотні захисної ролети

Ми одні з перших, хто зумів виконати фотодрук на самому полотні захисної ролети. Тобто не просто наклейка з фотодруком на оракалі, а саме друк на самій захисній ролеті!

Захисні ролети стійкі до вітрових навантажень

Захисні ролети, а також ролетні ворота проходили випробування на виконання вимог до стійкості до вітрових навантажень за EN 13659 і EN 12424. 
Опір вітровому навантаженню становить:
- 600 Па за EN13659, що відповідає швидкості вітру 31,6 м/с;
- ролетних воріт - 1375 Па за EN 12424, що рівнозначно швидкості вітру 47,8 м/с.

Захисні ролети відповідають ДСТУ та Європейським стандартам

Защитные ролеты отвечают ГОСТу

Хоч як це дивно звучить, але наші ролети відповідають ГОСТу Росії, який, відповідно, автоматично приймається і у нас. Таким чином, захисні ролети можуть протистояти ударним навантаженням до 240 Дж, а також протистоять видавлювальним навантаженням з напрямних шин на полотно від 1,5 до 3 кН. Екструдований профіль витримує ударні навантаження до 360 Дж, а видавлювальні навантаження від 2 до 4 кН.
Більш детально з цією інформацією можна ознайомитися тут

Как заказать?


Но это еще не все

Также в получаете:

Бесплатный выезд мастера  с каталогами на замер

Если вы готовы заказать продукцию у нас, мы к вам направим мастера для замера окон, просчета затрат на установку. Мастер с собой привезет каталоги, откуда вы сможете выбрать все понравившиеся варианты. За выезд мастера вы ничего не будете платить при условии, если будет сделан заказ. Выезд за пределы Киева, Одессы и Харькова платный - 10 грн/км в каждую сторону.
 

Бесплатная доставка по городу

После изготовления мастер привезет с собой ваш заказ и установит на требуемое место. При заказе установки доставка осуществляется бесплатно.
 

Бесплатная доставка по Украине

Если вы находитесь не в Киеве или области, то мы отправим ваш заказ курьерской службой за наш счет. Бесплатная доставка осуществляется при заказе тканевых ролет от 5000 грн, горизонтальных жалюзи - от 5000 грн, деревянных жалюзи - от 12000 грн, вертикальных жалюзи - от 6000 грн
 

Доставка по Украине перевозчиками

Отправим ваш заказ по Украине 3 транспортными компаниями: Нова Почта, Деливери, Гюнсел. Если часть оплаты происходит через наложенный платеж, то отправка осуществляется через Новую Почту.
 

Бесплатно предоставим инструкцию по замеру

Те, кто не из Киева и хочет у нас заказать продукцию, получают схему правильного замера. Предоставляя нам замерянные данные, мы будем уверены в правильности изготовления. А вы будете уверены, что готовое изделие будет точно соответствовать установочным местам.
 

Бесплатно предоставим инструкцию по установке

Если вы будете заказывать продукцию у нас без установки, мы своим клиентам предоставляем инструкции по правильному монтажу.

 

Выезд мастера "на сегодня"

Мы стараемся выезжать на замер "сегодня-на-сегодня" по мере своих возможностей.
 

Возможно срочное изготовление в течении суток

Если вам надо заказать продукцию и установить очень срочно, мы готовы это выполнить с незначительной наценкой. Эта наценка зависит от продукции. Узнать об этом можете у менеджера





Ціна на захисні ролети в Києві

Для прорахунку вам краще написати нам будь-яким каналом зв'язку або зателефонувати. Оскільки немає єдиної ціни на м2 готових виробів, і залежить від розмірів, типу управління, кольору матеріалу тощо.


Але це ще не все

Також ви отримуєте:

Безкоштовний виїзд  майстра з каталогами на замір

Якщо ви готові замовити продукцію з встановленням у нас, ми відправимо до вас майстра для правильного заміру вікон, прорахунку вартості замовлення. Майстер з собою привезе каталоги продукції та матеріалів, звідки ви зможете обрати всі сподобані варіанти. За виїзд майстра ви нічого не будете оплачувати при умові, якщо буде зроблено замовлення. Виїзд за межі Київа/Одеси/Харкова платний - 5 грн/км проїзду в кожну сторону.

Безкоштовна доставка по місту

Після виготовлення майстер привезе з собою ваше замовлення і змонтує. При замовленні встановлення доставка безкоштовна установки доставка осуществляется бесплатно.

Доставка по Україні

Якщо ви знаходитесь не в Києві або області, то ми можемо відправити замовлення перевізниками. Безкоштовна доставка виконується при умові замовлення тканнинних ролетів от 7000 грн, горизонтальних жалюзі - от 5000 грн, дерев'яних жалюзі - від 12000 грн, вертикальних жалюзі - від 10000 грн

Доставка по Україні 3 перевізниками

Відправляємо замовлення по Україні транспортними компаніями: Нова Пошта, Інтайм, Делівері. Якщо чистина оплати проходить через накладний платіж, то відправка відбувається через Нову Пошту.

Безкоштовно надаємо інструкцію по заміру

Замовники, які хочуть і будуть встановлювати продукцію самостійно, может отривати схему правильного заміру. Надаючи дані по замірам, ми точно будемо впевнені у вірності замірів і у виготовленні під вказані розміри.

Безкоштовно надамо інструкцію по встановленню

Якщо ви будете заволяти продукцію без встановлення, ми своїм клієнтам надаємо інструкцію з правильного монтажу

Виїзд майстра "на сьогодні"

Ми стараємося выїжджати на замір "сьогодні-на-сьогодні" по мірі своїх можливостей і завантаженості.

Можливе термінове виготовлення на протязі доби

Якщо вам потрібно замовити продукцію та встановити дуже терміново, ми готові це зробити за додаткову плату. Дізнатися про умови ви можете у консультанта






Що ми вже виконали?

сторінка: 1

Дата публікації документа:


Залишилися питання? Запитуйте консультанта
Замовляйте жалюзі в Київській області: Бориспіль, Вишневе, Ірпінь, Боярка, Бровари, Вишгород, Буча, Ворзель, Гостомель, Білогородка, Святопетрівське, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка
Ми працюємо не тільки по Києву та області, але і по Україні.
Ви також можете замовити жалюзі з доставкою в наступні областні центри: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Львів, Луцьк, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці.
Замовлення відправляються в будь-який населений пункт України, де є представництва перевізників: «Нова Пошта», «Делівери», «Гюнсел».
03.01.2024 - Заміри бронеплівки, жалюзі, ролет в Івано-Франківську з 9 по 14 січня 2024 року
 Пропонуємо скористатись послугами заміру та поклейки бронеплівок, жалюзі, ролет в м. Івано-Франківськ з 9 по 14 січня 2024 року
подробнее...

10.12.2023 - 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
подробнее...

14.11.2023 - 21-22 листопада відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у Житомирі
 Наші спеціалісти приїдуть в м. Житомир 21-22 листопада і зможуть заміряти жалюзі, ролети, москітні сітки безпосередньо у вас.
подробнее...

17.09.2023 - 23.09.2023 - замір жалюзі, ролет, бронеплівки у Львові
 23.09.2023 відбудеться замір тканинних ролет, вертикальних жалюзі, бронеплівок, захисних ролет у Львові.
подробнее...

04.05.2023 - Добавили каталог тканей штор-плиссе
 На нашем сайте появился каталог тканей штор-плиссе, которые у нас вы можете заказать
подробнее...

18.08.2020 - В каталоге добавили 4 новых ткани день-ночь
 В нашем каталоге добавились новые ткани для ролет день-ночь: B.O. BH-90, BH-2562, BH-2169, BH-2516
подробнее...

05.08.2020 - Новый цвет для вертикальных тканевых жалюзи - графит
 Новый модный цвет вертикальных жалюзи America - графитовый
подробнее...