RU: прочитать данный материал на русском

Акція:  фотодрук на жалюзі та ролетах - 600 грн/м2
Встановлення - 10% від всієї суми замовлення.

  • Не знайшли відповідну тканину із загального каталогу варіантів?
  • Набридли стандартні картинки у всіх на вікнах?
  • Хочеться надрукувати на жалюзі свій логотип або фотографію з відпустки?
Фотопечать на жалюзи

Не проблема. Ми все це вміємо робити, і навіть більше!
Індивідуальність - це якась особливість сьогоднішнього буття. Ви одягаєтеся не так, як інші, ви їздите на авто з аерографією або литими дисками за спец-замовленням, ви їдете їжу, приготовлену спеціально для вас. Так чому жалюзі у вас повинні бути такі, як у всіх?

фотопечать на ролетах фотопечать на жалюзи Фотопечать на вертикальных жалюзи


Дайте відповідь на 3 нескладні запитання, перш ніж замовляти фотодрук

На якій тканині для жалюзі ви хочете друкувати?

На якій тканині потрібно нанесення зображення. Вибір досить невеликий, але він є: тканина, яка пропускає світло (Creppe, Fiesta, Альфа), або ж на тканині, яка не пропускає світло взагалі (Альфа b/o)

Який тип друку використовувати?

Ми виконуємо фотодрук двома типами: термосублімаційним способом і ультрафіолетовими фарбами. І один, і другий спосіб можуть використовуватися при друку на будь-яких тканинах, термосублічний друк - тільки на світлопропускаючих тканинах.

Яку картинку будемо друкувати на фотожалюзі?

Вам необхідно вислати нас картинку, яку треба буде друкувати. Ви можете вибрати картинку з безкоштовних, наприклад https://images.google.com. При виборі вказуйте розмір понад 2000-2500 точок. Також, можна вибрати картинку на фотобанку shutterstock.com



10 причин, чому покупці замовляють фотожалюзі саме у нас

Екологічно чисті способи друку на жалюзі

Друк ваших жалюзі здійснюється термопереносом або ж УФ-друком. Вам не варто турбуватися про те, що в повітря будуть виділятися небезпечні речовини при нагріванні жалюзі. Тому ми і не користуємося найдешевшим способом фотодруку - сольвентним. Після друку сольвентом фарба довго смердить так, що важко перебувати в кімнаті без провітрювання. А якщо і доведеться, то починає боліти голова або з'являються запаморочення.

Фарба на фотожалюзі не вигоряє на сонці

Ви думаєте, що малюнок не буде довго триматися на жалюзі? Помиляєтеся. УФ-друк навпаки передбачає закріплення кольорів фарби за допомогою ультрафіолету. А термосублімаційний друк передбачає навіть до 50 циклів прання при + 60 градусах.

Фотографічна якість друку

Наше обладнання для друку забезпечує якість, з якою друкують фотографії в лабораторіях. Наприклад, УФ-друк дозволяє друкувати з роздільною здатністю 1440 * 720 точок на дюйм. Найчастіше, якість друку на фотожалюзі страждає через погану іхідну картинку.

Ми візьмемо на себе всю додруковану обробку

Від вас необхідна лише картинка. Решта - це наш головний біль. Ми відповідаємо за правильну кольоропередачу. Кольори на зображенні будуть відповідати кольорам після друку.

Наша продукція має сертифікати якості

Комплектуючі і тканини, з яких виготовляємо фотожалюзі, мають європейські сертифікати якості. Також є сертифікати на фарбу та інші витратники для фотодруку.

        




Тканини, доступні для фотодруку

Ми пропонуємо кілька варіантів тканин, на яких можна друкувати. Ми рекомендуємо вибирати однотонну білу тканину для однорідної передачі малюнка. Але також можете вибрати і тканину з малюнком. Кольорові тканини не пропонуємо, оскільки під час друку на них неправильно відображаються вихідні кольори.
Але якщо ви все ж захотіли друкувати на кольоровій тканині, то ми рекомендуємо спочатку зробити підкладку білого кольору під наносимим зображенням, а лише тоді друкувати повноколірне зображення. Стоимсоть печатки в даному випадку збільшується на 50%
127 мм: Creppe, America
89 мм: Альфа, Альфа б/о, America

На яких виробах ми ще друкуємо:

- вертикальні жалюзі
- захисні ролети
- тканинні ролети
- японські штори


Але це ще не все

Також ви отримуєте:

Безкоштовний виїзд  майстра з каталогами на замір

Якщо ви готові замовити продукцію з встановленням у нас, ми відправимо до вас майстра для правильного заміру вікон, прорахунку вартості замовлення. Майстер з собою привезе каталоги продукції та матеріалів, звідки ви зможете обрати всі сподобані варіанти. За виїзд майстра ви нічого не будете оплачувати при умові, якщо буде зроблено замовлення. Виїзд за межі Київа/Одеси/Харкова платний - 5 грн/км проїзду в кожну сторону.

Безкоштовна доставка по місту

Після виготовлення майстер привезе з собою ваше замовлення і змонтує. При замовленні встановлення доставка безкоштовна установки доставка осуществляется бесплатно.

Доставка по Україні

Якщо ви знаходитесь не в Києві або області, то ми можемо відправити замовлення перевізниками. Безкоштовна доставка виконується при умові замовлення тканнинних ролетів от 7000 грн, горизонтальних жалюзі - от 5000 грн, дерев'яних жалюзі - від 12000 грн, вертикальних жалюзі - від 10000 грн

Доставка по Україні 3 перевізниками

Відправляємо замовлення по Україні транспортними компаніями: Нова Пошта, Інтайм, Делівері. Якщо чистина оплати проходить через накладний платіж, то відправка відбувається через Нову Пошту.

Безкоштовно надаємо інструкцію по заміру

Замовники, які хочуть і будуть встановлювати продукцію самостійно, может отривати схему правильного заміру. Надаючи дані по замірам, ми точно будемо впевнені у вірності замірів і у виготовленні під вказані розміри.

Безкоштовно надамо інструкцію по встановленню

Якщо ви будете заволяти продукцію без встановлення, ми своїм клієнтам надаємо інструкцію з правильного монтажу

Виїзд майстра "на сьогодні"

Ми стараємося выїжджати на замір "сьогодні-на-сьогодні" по мірі своїх можливостей і завантаженості.

Можливе термінове виготовлення на протязі доби

Якщо вам потрібно замовити продукцію та встановити дуже терміново, ми готові це зробити за додаткову плату. Дізнатися про умови ви можете у консультанта







Дата публікації документа:


Залишилися питання? Запитуйте консультанта
Замовляйте жалюзі в Київській області: Бориспіль, Вишневе, Ірпінь, Боярка, Бровари, Вишгород, Буча, Ворзель, Гостомель, Білогородка, Святопетрівське, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка
Ми працюємо не тільки по Києву та області, але і по Україні.
Ви також можете замовити жалюзі з доставкою в наступні областні центри: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Львів, Луцьк, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці.
Замовлення відправляються в будь-який населений пункт України, де є представництва перевізників: «Нова Пошта», «Делівери», «Гюнсел».
03.01.2024 - Заміри бронеплівки, жалюзі, ролет в Івано-Франківську з 9 по 14 січня 2024 року
 Пропонуємо скористатись послугами заміру та поклейки бронеплівок, жалюзі, ролет в м. Івано-Франківськ з 9 по 14 січня 2024 року
подробнее...

10.12.2023 - 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
подробнее...

14.11.2023 - 21-22 листопада відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у Житомирі
 Наші спеціалісти приїдуть в м. Житомир 21-22 листопада і зможуть заміряти жалюзі, ролети, москітні сітки безпосередньо у вас.
подробнее...

17.09.2023 - 23.09.2023 - замір жалюзі, ролет, бронеплівки у Львові
 23.09.2023 відбудеться замір тканинних ролет, вертикальних жалюзі, бронеплівок, захисних ролет у Львові.
подробнее...

04.05.2023 - Добавили каталог тканей штор-плиссе
 На нашем сайте появился каталог тканей штор-плиссе, которые у нас вы можете заказать
подробнее...

18.08.2020 - В каталоге добавили 4 новых ткани день-ночь
 В нашем каталоге добавились новые ткани для ролет день-ночь: B.O. BH-90, BH-2562, BH-2169, BH-2516
подробнее...

05.08.2020 - Новый цвет для вертикальных тканевых жалюзи - графит
 Новый модный цвет вертикальных жалюзи America - графитовый
подробнее...