Мансардные жалюзи
Як мінімум 20 років у нас масово встановлюють мансардні вікна. Вони широко використовуються в мансардних поверхах квартир, офісів, студій і навіть у гаражах. Але встановити мансардне коно - це лише половина проблеми. Адже через нього потрапляє досить багато світла, яке в літній час буває надлишковим. І ось це надлишкове освітлення треба трохи перегороджувати. Для цього і служать жалюзі на мансардні вікна.

На які вікна можна ставити жалюзі?

На українському ринку представлені такі основні виробники мансардних вікон:
  • мансардні вікна velux
  • мансардні вікна fakro
  • мансардні вікна roto
У нашому асортименті продукції, що виготовляється, є різні жалюзі на перераховані вище мансардні вікна. Нижче піде мова про них.
Зараз це збірна назва будь-яких сонцезахисних систем, які можна встановити на мансардні вікна. Основна вимога до цього сонцезахисту - це проходження полотна паралельно вікну. Тобто. повинно бути постійне натягнення, щоб жалюзі проходили строго паралельно мансардному вікну. Все інше - виключно на любителя. Ви можете вибрати будь-який тип жалюзі на мансардне вікно, який вважаєте за потрібне для використання на вашому вікні у вашому приміщенні.

Що таке жалюзі на мансардні вікна?

Зараз це збірна назва будь-яких сонцезахисних систем, які можна встановити на мансардні вікна. Основна вимога до цього сонцезахисту - це проходження полотна паралельно вікну. Тобто. повинно бути постійне натягнення, щоб жалюзі проходили строго паралельно мансардному вікну. Все інше - виключно на любителя. Ви можете вибрати будь-який тип жалюзі на мансардне вікно, який вважаєте за потрібне для використання на вашому вікні у вашому приміщенні.

Какие виды жалюзи можно использовать на мансардных окнах 

Які види жалюзі можна використовувати на мансардних вікнах
Звичайно, остаточний вибір буде виключно за вами, але нижче представлені всі варіанти жалюзі/ролет/пліссе, які так чи інакше можна використовувати на мансардних вікнах. Ми розташували їх в порядку убування за частотою використання на вікнах.
1 - мансардні тканинні ролети без короба
2 - мансардні тканинні ролети в коробі
3 - штори-пліссе для мансардних вікон
4 - горизонтальні жалюзі на струні
Давайте поговоримо про кожен вид окремо

Мансардные ролеты в коробе и без короба


Тканевые жалюзи для мансардных окон
Мансардні ролети - це один з підвидів жалюзі на мансардні вікна. Вони складаються з цільного полотна тканини, яке натягується за рахунок пружинного механізму вздовж створки мансардного вікна. Мансардні ролети можуть бути в коробі і без короба. У коробі - це система, яка прикриває намотану на вал тканину. У мансардні ролети закритої системи (в коробі) підходять практично всі тканини, крім тканин день-ніч. Ви можете вибрати як прості однотонні тканини, так і натуральні і навіть функціональні.
Повний каталог тканин ви можете переглянути тут здесь

Штори-пліссе для мансардних вікон


Шторы-плиссе на мансардные окна
Ще один з варіантів жалюзі для мансардних вікон - це штори-пліссе, або як їх ще називають жалюзі-пліссе.
Вони являють собою плісовану тканину, яка тримається за рахунок спеціальних ниток паралельно вікну. За рахунок цих ниток штори-пліссе не провисають. Є варіанти, коли з боків можуть встановлюватися напрямні. Вони перешкоджають проходженню світла повз тканину, а також підтримують полотно з боків. Значна перевага штор-пліссе в тому, що їх можна на вікні виставляти як завгодно: і піднімати тільки низверх

Горизонтальні жалюзі на мансардні вікна


Мансардные горизонтальные жалюзи
Чесно кажучи, горизонтальні жалюзі на мансардні вікна не встановлюється. Але якщо вас влаштує те, що жалюзі не будуть щільно закриватися, то ми можемо виготовити і встановити на мансардне вікно. Горизонтальні жалюзі для встановлення на мансардне вікно повинні бути виконані на струні (похилої фіксації). Тоді жалюзі проходитимуть паралельно створенню вікна, до якого вона буде змонтована. Для монтажу на мансардне вікно підходять різні горизонтальні жалюзі: алюмінієві, дерев 'яні, бамбукові. Рекомендована ширина ламелі - 25 мм. 16 мм практично не перекриватимуть світло, а 50 мм - занадто громіздкі для монтажу на мансардне вікно.

Вертикальні жалюзі на мансардні вікна

Вертикальні жалюзі - єдине, що неможливо встановити на мансардні вікна ніяким природним способом. Тому ми навіть не пропонуємо їх для установи на мансардне вікно.

Не знаєте, які жалюзі для мансардних вікон замовити?

Якщо у вас все ще є сумніви з приводу того, які жалюзі можна використовувати на мансардних вікнах, заповніть форму нижче для виклику замірювача зі зразками, і майстер привезе з собою на замір каталоги матеріалів
Джерело:
03.01.2024 - Заміри бронеплівки, жалюзі, ролет в Івано-Франківську з 9 по 14 січня 2024 року
 Пропонуємо скористатись послугами заміру та поклейки бронеплівок, жалюзі, ролет в м. Івано-Франківськ з 9 по 14 січня 2024 року
подробнее...

10.12.2023 - 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
подробнее...

14.11.2023 - 21-22 листопада відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у Житомирі
 Наші спеціалісти приїдуть в м. Житомир 21-22 листопада і зможуть заміряти жалюзі, ролети, москітні сітки безпосередньо у вас.
подробнее...

17.09.2023 - 23.09.2023 - замір жалюзі, ролет, бронеплівки у Львові
 23.09.2023 відбудеться замір тканинних ролет, вертикальних жалюзі, бронеплівок, захисних ролет у Львові.
подробнее...

04.05.2023 - Добавили каталог тканей штор-плиссе
 На нашем сайте появился каталог тканей штор-плиссе, которые у нас вы можете заказать
подробнее...

18.08.2020 - В каталоге добавили 4 новых ткани день-ночь
 В нашем каталоге добавились новые ткани для ролет день-ночь: B.O. BH-90, BH-2562, BH-2169, BH-2516
подробнее...

05.08.2020 - Новый цвет для вертикальных тканевых жалюзи - графит
 Новый модный цвет вертикальных жалюзи America - графитовый
подробнее...