Останнім часом часто люди шукають жалюзі в Епіцентрі. Щоб прицінитися, щоб зрозуміти асортимент продукції. Адже сьогодні магазин епіцентр став індикатором ціни і головним орієнтиром в будівництві та оздобленні квартири.
Але давайте подивимося лінійку жалюзі, яка там зустрічається:
  • горизонтальні жалюзі
  • тканинні ролети
  • бамбукові ролети
  • ролети день-ніч
  • москітні сітки


Переваги жалюзі і ролет з Епіцентру

Перш за все, це швидкість. Так, ви приїжджаєте в магазин і відразу купуєте жалюзі або ролети в магазині. Це швидко. Але що ви отримуєте натомість? Жалюзі чи ролети, які не підходять під ваші розміри вікон навіть за шириною? І ми не говоримо вже про висоту. Ладно еще можно укоротить.
Як ви можете помітити, в Епіцентрі ви не знайдете вертикальні жалюзі, жерев 'яні і бамбукові жалюзі, жалюзі стрінг, захисні ролети, жалюзі і ролети з фотодруком, захисні ролети.
Хотілося б поговорити про ті продукти, які продаються в Епіцентрі

Тканинні ролети в Епіцентрі

Тканинні ролети представлені в декількох тканинах багатьох кольорів. Залежно від виробника, бувають різні комплектації. Скажімо так, бюджетні механізми китайського походження, пластикова нижня планка (або просто дерев 'яний обважнювач в підшитому полотні), сталевий верхній вал - це все не додає якості кінцевому виробу. Китайські механізми через не зовсім правильно геометрію люблять поскрипувати ще новими. І аналогічно горизонтальним жалюзі, розмірна сітка кратна 2-3 см. Але це ще не все. Неможливо купити на одне віконо всі ролети з одного рулону. А інший рулон - інший відтінок. Ось і виходить, що економії ніякої і немає.


Ролети День-Ніч в Епіцентрі

Також у магазині епіцентр представлені ролети день-ніч. Представлена найпростіша лінійка однотонних тканин. Системи подібні таким же, як і в звичайних тканинних ролетах: китайські механізми. На відміну від наших роліт день-ніч, ролети день-ніч в епіцентрі йдуть розібрані, а не на цільній рейці. Без особливих навичок установка таких ролет перетворюється на складність: вам треба в 4 руки прикручувати механізм, притримувати задню частину тканини, вирівнювати по горизонталі і щоб накручувалося рівно. Ми вже замовчуємо, що подвійний обважнювач на день-ніч в Епіцентрі не буде


Москітні сітки в Епіцентрі

У магазині Епіцентр пропонується до купівлі набір для складання москітної сітки. Він представляє набір профілів різної ширини і висоти для самостійного складання москітної сітки. Для збирання сітки вам необхідно підрізати профілю пилкою по металу або на торцівній пилці за шириною і висотою, зібрати рамку сітки і закатати сітку під гумовий ущільнювач. Звичайно, зручність деяка є, доставка сітки займає мало місця. Але не кожен може правильно обрізати профіль, і закатати сітки так, щоб її не стягнуло посередині, отримуючи при цьому вигнуті профілю. Ось для цього якраз і потрібні навички


Ціни на жалюзі і ролети в Епіцентрі

Магазин Епіцентр сьогодні є деяким індикаторок ціни, від якої необхідно відштовхуватися при видорі товарів для будинку і ремонту. Але це ніяк не найнижчі ціни. При низькій якості продукції, ціна на готові вироби буде вище, ніж по ринку за рахунок магазинної націнки на товар. Ви купуєте продукцію в магазині, яка, для отримання низької ціни, виконується з найдешевших комплектуючих.

Джерело: https://zhalyuzi.com.ua
03.01.2024 - Заміри бронеплівки, жалюзі, ролет в Івано-Франківську з 9 по 14 січня 2024 року
 Пропонуємо скористатись послугами заміру та поклейки бронеплівок, жалюзі, ролет в м. Івано-Франківськ з 9 по 14 січня 2024 року
подробнее...

10.12.2023 - 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
 13 грудня 2023р. відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у м. Черкасах
подробнее...

14.11.2023 - 21-22 листопада відбудуться заміри бронеплівки, ролет, жалюзі у Житомирі
 Наші спеціалісти приїдуть в м. Житомир 21-22 листопада і зможуть заміряти жалюзі, ролети, москітні сітки безпосередньо у вас.
подробнее...

17.09.2023 - 23.09.2023 - замір жалюзі, ролет, бронеплівки у Львові
 23.09.2023 відбудеться замір тканинних ролет, вертикальних жалюзі, бронеплівок, захисних ролет у Львові.
подробнее...

04.05.2023 - Добавили каталог тканей штор-плиссе
 На нашем сайте появился каталог тканей штор-плиссе, которые у нас вы можете заказать
подробнее...

18.08.2020 - В каталоге добавили 4 новых ткани день-ночь
 В нашем каталоге добавились новые ткани для ролет день-ночь: B.O. BH-90, BH-2562, BH-2169, BH-2516
подробнее...

05.08.2020 - Новый цвет для вертикальных тканевых жалюзи - графит
 Новый модный цвет вертикальных жалюзи America - графитовый
подробнее...